Say what? Deze foto laat zien hoeveel je écht nodig hebt van je skincare producten

Wedden dat ook jij altijd veel te veel van je favoriete beautyproducten gebruikt?

Say what? Deze foto laat zien hoeveel je écht nodig hebt van je skincare producten

Na een lange nacht is het heerlijk als je je huid kunt hydrateren met een fijne dagcrème. Wedden dat jij ook een flinke scoop uit het potje haalt om het vervolgens op je gezicht aan te brengen? Dat je vrijwel iedere maand nieuwe producten moet aanschaffen, neem je maar voor lief. Want je hebt het nodig, toch? 

Routine

Een goede skincare routine is belangrijk om je huid lekker fris en fruitig te houden, maar toch is de kans groot dat je veel te veel van een product gebruikt. Want wat blijkt: size does hartstikke matter! Op het gebied van skincare, in ieder geval. 

Hoeveelheid

Maar laten we eerlijk zijn, de meeste instructies die op je beautyproducten staan zijn ook niet erg behulpzaam. Want wat is bijvoorbeeld 'een kleine hoeveelheid' of 'een paar druppels'? Onderstaande foto, samengesteld door het Australische skincare merk Mukti Organics, kan je misschien een stukje op weg helpen. Het geeft namelijk een goede indicatie weer van hoeveel je van een product nodig hebt. Hands up als je al die tijd veel te veel hebt gebruikt.  

Beauty
  • Beau Monde
  • iStock, Instagram