Deze films en series kun je in juli op Netflix verwachten

Er verschijnt weer een hoop bingewatch-materiaal op de streamingdienst.

In juli verschijnt er weer een hoop nieuw bingewatch-materiaal op Netflix. Van Netflix Originals tot aan nieuwe seizoenen van je favoriete series. Bekijk hier wat er aankomende maand allemaal te bekijken is.

Films

1 juli: Catch me if you can 

Leonardo DiCaprio speelt in deze film speelt een jonge oplichter die dankzij zijn mooie praatjes enorm ver komt in het leven. Zijn slachtoffers denken hier anders over, en FBI-agent Carl Hanratty zit hem op de hielen. 

1 juli: Grease

Way back schitterden John Travolta en Olivia Newton-John als Danny en Sandy in de film GreaseHoewel het alweer ontzettend lang geleden is dat de film te zien was op het witte doek, is er niemand die de film níet kent. En ja, vanaf 1 juli kunnen we onze old time favorite net zo vaak bingewatchen als we maar willen.

1 juli: Miami Vice 

In deze spannende actiefilm zie je de rechercheurs Sonny Crockett en Rico Tubbs in de rebootfilm van Miami Vice (2006). De twee detectives gaan undercover om een machtige bende drugssmokkelaars op te rollen.

1 juli: Insidious chapter 3 

Hou jij van horrorfilms? Dan is deze film zeker een aanrader. Een jong meisje verliest haar moeder op een verdachte wijze. Ze wil daarom contact zoeken met haar geest, maar dat gaat net iets anders dan dat ze gehoopt had… Scary!

10 juli: The Old Guard

Een groep onsterfelijke soldaten proberen de wereld te redden. Ze willen de wereld beschermen tegen een niet zo'n zuivere organisatie die op zoek is naar hun genetische wonderen. Spannend!

23 juli: The Nun

Deze horrorfilm is ook zeker de moeite waard. In The Nun wordt een Roemeens klooster bezeten door een beangstigend wezen. Het Vaticaan grijpt in en stuurt een paar duiveluitdrijvers naar de gemeenschap. Als dat maar goed gaat…

24 juli: The Kissing Booth 2

Last but not least. Na het mega succes van The Kissing Booth is er gelukkig een vervolg op gekomen. Hoe deel twee gaat lopen? Daarvoor zou je toch echt tot 24 juli moeten wachten.

Series

1 juli: Unsolved mysteries 

Hou jij wel van een beetje spanning en actie? Dan is deze documentaireserie een aanrader. Het gaat over waargebeurde, raadselachtige verdwijningen, schokkende moorden en bovennatuurlijke ervaringen. 

1 juli: Gotham – seizoen 5

In dit vijfde seizoen gaat James Gordon samen met zijn partner en de lokale legende Harvey Bullock een van de grootste moordzaken die ooit plaatsvonden in Gotham oplossen: de moord op de lokale miljardairs Thomas en Martha Wayne. 

3 juli: Las Chicas Del Cable – seizoen 6

Who run the world? Girls! Vier vrouwen hebben een normale baan en doen samen leuke dingen. Echter worden de vrouwen onderdrukt door hun strikte en conservatieve Spaanse omgeving. De vrouwen moeten daarom strijden voor hun onafhankelijkheid. 

17 juli: Cursed 

In de nieuwe fantasy-serie Cursed gaan we mee in het verhaal van Koning Arthur die zijn beroemde zwaard kreeg van de mysterieuze Vrouwe Van Het Meer, maar hoe heeft hij deze bemachtigd? Kijken dus!

18 juli: Suits seizoen 8, deel 2 

Yay! De populaire advocatenserie Suits komt terug met het achtste seizoen. In totaal komen er 9 seizoenen, dus we hoeven voorlopig nog geen afscheid te nemen. 

31 juli: The Umbrella Academy - seizoen 2 

Een miljonair en een paar kinderen met speciale krachten die de wereld kunnen redden. In het eerste seizoen kwam dit plan niet helemaal tot uitwerking, maar in seizoen twee wordt er nog een poging gewaagd!

31 juli: Vis a Vis: El Oasis 

De populaire serie met de stoere gevangenis chicks waarin oud-gevangenen Macarena en Zulema nog één grote diefstal willen plegen voor ze afscheid nemen. Ze huren een team in om een baas van een Mexicaans drugskartel te beroven. Een echte aanrader om te bingewatchen.

Bron: Grazia | Beeld: The Kissing Booth | Video: YouTube

Laatste nieuws