Dit is dé beauty hack om van je donkere kringen af te komen

Deze 'ongebruikelijke' make-up tip wil je echt weten.

Dit is dé beauty hack om van je donkere kringen af te komen

Heb jij geregeld last van donkere kringen rond je ogen die je met geen mogelijkheid weet weg te poetsen? Dan gaat deze ongebruikelijke make-up-tip je leven veranderen. Je nieuwe geheime wapen; een simpele, rode lipstick.

Wallen

Vlogger Deepica Mutyala heeft áltijd last van donkere kringen - of ze nou genoeg slaap krijgt of niet. Met alleen concealer kreeg ze ze nooit volledig weggewerkt, waarna ze wanhopig op zoek ging naar een oplossing. Haar rode lippenstift bleek haar redder in nood. Het klinkt bijzonder, maar zoals Deepica uitlegt in haar video: rood neutraliseert de blauw/paarse kleur van de donkere plekjes op je huid.

How to

Pak een kwastje en welke rode lippenstift dan ook. Veeg goed over je lipstick en dep op het donkere gedeelte onder én boven je ogen, tot onder je wenkbrauwen. Maak het zo egaal mogelijk. Zie je er inmiddels uit als een rode panda? Dan ben je goed bezig. heb je nog andere plekjes, vlekjes of onzuiverheden in je gezicht? Ook hier kun je een beetje rode lipstick op deppen.

Neem vervolgens een goede foundation en breng aan deze over de lippenstift - vergeet uiteraard de rest van je gezicht niet - met een sponsje. Je ziet het rood langzaam verdwijnen en écht waar; er is tevens geen donker plekje meer te zien. 

Beauty
  • Grazia
  • BSR
  • YouTube