Zien: er is een run op deze Zeeman sneakers

Online zijn ze al uitverkocht.

Zien: er is een run op deze Zeeman sneakers

Afgelopen maandag kondigde budget store Zeeman aan twee soorten sneakers op de markt te brengen. En daar is nu online een ware run ontstaan. 

Twee soorten 

Lees ook: Zien: H&M onthult nieuwste samenwerking

De winkelketen brengt twee soorten sneakers uit die beide anders zijn. De een is namelijk op een eenvoudige manier ontwikkeld, terwijl de andere juist op een hele extreme manier ontwikkeld is. Enne, ze verschillen nogal in prijsklasse. Zo kost de extreme variant 'Hybrid Z' je 200 euro, terwijl de 'Basic Z' verkrijgbaar is voor een schappelijke prijs van €12,99. 

Online uitverkocht 

Voor de Hybrid Z, de dure dus, konden mensen tot en met vandaag 12:00 uur een paar bemachtigen via een zogenaamde online raffle. Er zijn in totaal 500 exemplaren van deze sneaker gemaakt. Online zullen hier 150 van worden verkocht. De overige exemplaren worden over twee pop-up stores verdeeld. 

Wil je deze sneakers ook bemachtigen? Je kunt ze nog scoren in de pop-up store in Amsterdam (Hobbemastraat 3) of in Antwerpen (Kloosterstraat 60). Maar wees snel, want online hadden al duizenden fans zich aangemeld! 

Fan collectie

Heb je geen sneakers weten te bemachtigen of vind je ze simpelweg niet mooi? Dan is er nog iets anders leuks. De winkelketen komt nu ook met een fan-collectie. Deze lijn bestaat uit sweaters, trainingsbroeken, slippers, sokken en een heuptasje. Deze kun je vanaf vrijdag exclusief online bestellen. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Zeeman (@zeeman_textielsupers) op

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Zeeman (@zeeman_textielsupers) op

Beeld: Jason Lloyd-Evans, Instagram