Dit zijn dé 5 zonnige geuren waarvan je een instant vakantiegevoel krijgt

Is het al zomer?

Kan de zomer voor jou ook niet snel genoeg beginnen? Het weer wordt eindelijk aangenamer en daarom tippen we graag zoete, zwoele én zonnige geuren waarvan je een instant vakantiegevoel krijgt. 

Bloemig 

Lees ook: Acne na je vakantie: met deze tips beperk je de schade

Lunchen op het terras, genieten van de zon en een klein windbriesje. Klinkt als een relaxte dag. Deze geur van Chanel sluit daar goed op aan, bestaande uit een mix van poederige geurnoten als iris en witte muskus. 

 

Softness 

Als je op zoek bent naar een iets sterkere geur die ook zomers ruikt, dan is de Chloé Nomade iets voor jou. Krachtig maar ook zacht, met noten als eikenmos, de mirabelpruim en freesia. 

 

Geluk 

De J’adore in Joy van Dior is letterlijk geluk in een flaconnetje. Een heerlijke tropische doch frisse geur met de bloem ylang-ylang die centraal staat, ideaal voor elk moment van de dag. 

 

Bloeien 

Niet voor niets heet deze geur ‘Bloom’. Enne, dat is niet onopgemerkt gebleven want het is een bestseller van Gucci. De geur staat voor een tuin vol met bloemen die nog tot bloei moeten komen. Met noten als tuberoos, jasmijnblad en Chinese kamerfoelie doet de geur haar naam eer aan. 

 

Zwoel

Dat Sì van Giorgio Armani een echte klassieker, wist je waarschijnlijk al. Maar, wist je dat de eau de toilette heerlijk is voor in de zomer? Net iets lichter dan de parfum, maar wel nét zo sensueel. De geur heeft als topnoten peer en cassis sorbet. In het hart staan de freesia en meiroos centraal en in de basis ruik je chypre en musk. Perfect voor die zwoele zomeravond. 

 

Beeld: Charisse Kenion

Laatste nieuws