Vader Meghan Markle woedend op Queen Elizabeth II

De koningin heeft echter wel een goede reden om Thomas niet te willen ontmoeten.

Thomas Markle, de vader van Meghan Markle, is allesbehalve blij. Hij is woedend op Queen Elizabeth ll. Nu denk je vast: wat heeft zíj nou weer gedaan om hem zo boos te krijgen? De vader van de hertogin van Sussex belde met zijn beste vrienden bij TMZ en klaagde over de royals.

Trump

Hij is kwaad dat de koningin, naar verluidt, een ontmoeting met Donald Trump heeft, terwijl Thomas Hare Majesteit nog nooit heeft ontmoet. “Als de Queen die arrogante, ongevoelige president wil ontmoeten, dan heeft ze geen excuus om mij niet te ontmoeten. Ik ben lang zo slecht nog niet.” De koningin heeft echter wel een goede reden om Thomas niet te willen ontmoeten.

Koninklijke geheimen

Thomas kwam in opspraak nadat hij een uitgebreid interview over de royalty gaf bij Good Morning Britain, waarin hij diverse koninklijke geheimen naar buiten bracht. Dit was natuurlijk not done en sindsdien wordt Thomas compleet genegeerd, zo zegt hij zelf. Verder vertelt hij dat hij sinds het interview niet meer met Meghan of iemand uit Buckingham Palace heeft gesproken. 

Lees ook: Hold up: Prins Harry en Meghan Markle komen naar Nederland

Bron: TMZ l Beeld: Getty Images

Laatste nieuws