Onthuld: dit is de meest gestelde vraag aan Google

En het is niet wat je verwacht.

Een leven zonder het magische Google, je kan het je niet voorstellen. Van de betekenis van je naam tot aan hoe je moet zoenen: op elke vraag is er wel een geschikt antwoord. Maar wat is nou eigenlijk de meest gestelde vraag ooit? Nou, deze dus…

Twintig jaar oud
Het maakt niet uit wat je vraag is, Google heeft er altijd wel een antwoord op. De zoekmachine bestaat dit jaar dan ook alweer twintig jaar en in al die jaren zijn er een heleboel vragen gesteld.

Toch is de meest gestelde vraag misschien niet zo spannend als je had verwacht. De vraag is namelijk niks minder dan: ‘Wat eten we vanavond?’. Google geeft je dan antwoord door middel van een tal aan recepten, waardoor jij weer inspiratie op kan doen. En dat is natuurlijk altijd handig!

Say what?!
De zoekmachine heeft de afgelopen jaren overigens ook een aantal bizarre en hilarische vragen gesteld gekregen. Zo waren er in 2016 bijvoorbeeld 49.500 mensen benieuwd of hun scheet calorieën zou verbranden en wordt er maandelijks zo’n 18.100 gegoogled of pinguïns knieën hebben.
Tsja, je zou het maar willen weten….

Lees ook: Carolyn Everson, topvrouw bij Facebook: “Het is een geweldige tijd om vrouw te zijn”

Bron: Grazia l Beeld: Getty Images

Laatste nieuws