6 gezichtsmaskers die jouw huid gaan 'redden' dit najaar

In deze koude herfstdagen zal je huid wat meer van je vragen.

gezichtsmaskers

Ineens last van puistjes, een droge huid of andere huidkwaaltjes die je voorheen niet had? De typisch Nederlandse herfstkou is in opkomst en dit betekent niets goeds voor onze huid. Door de kou wordt je huid droger en grauwer. Maar, don’t worry. Dit is makkelijk te verhelpen.

Spa-ervaring thuis

Verwen je zelf met een spa-ervaring in je eigen huis. Een masker biedt niet alleen de mogelijkheid om lekker te ontspannen, maar is ook een intense en effectieve oplossing voor huidproblemen. Dus ren naar de winkel en vink dit lijstje met maskertjes af. Deze mogen namelijk niet ontbreken in jouw skincare routine.

Komen ze:

1. Peach & Lily Original Glow Sheet Mask
Peach & Lily is een skincare merk met acht jaar ervaring in de Koreaanse beautyindustrie. Ze zorgen voor de hoogste kwaliteit in huidverzorging en passen de nieuwste Koreaanse trends en innovaties toe in hun producten. Je zou er dus vanuit kunnen gaan dat ze weten waar ze het over hebben als het gaat om de huid. Dit maskertje maakt de huid voller, helderder en zorgt voor een milde scrub, waardoor je gezicht als nieuw zal voelen

2. Summer Fridays Overtime Mask
Als je aan de herfst denkt, denk je aan pumpkin spiced-alles. Dit masker van Summer Fridays heeft alle ingrediënten voor een typisch herfstproduct. De veganistische formule exfolieert zachtjes en verheldert en verzacht de huid en dit in maximaal tien minuten!

3. Sisley-Paris Black Rose Cream Mask
Dit masker is te vinden in de tas van elke make-upartist en is daarom de reden dat de huid van celebs er altijd zo mooi uitziet. Heb je een feestje op de planning staan en wil je daarom aan het eind van de dag je make-up opnieuw aanbrengen? Verwen je huid eerst even met dit ultra-luxe masker. De crème maakt de huid voller en helderder in enkele minuten. Je kunt het masker gewoon wegvegen of inmasseren, zonder het af te spoelen. Na deze treat is je huid klaar voor een laag make-up.

4. Boscia Matcha Magic Super-antioxidant Mask
Matcha is een populair drankje en overspoelt vaak je Instagramfeed. Het blijkt nu dat de antioxidantrijke thee meer is dan alleen een populair drankje. Dit Boscia Matcha Magic Super-Antioxidant masker maakt goed gebruik van het ingrediënt door roodheid en ontstekingen onmiddellijk te verminderen. Je huid voelt en ziet er meteen gekalmeerd uit.

5. Laneige Water Sleeping Mask
Kun je maar niet de tijd vinden voor een relaxmomentje met een masker? Dit Laneige product kun je aanbrengen voordat je gaat slapen. Door de zes hydraterende mineralen in het masker word jij wakker met een huid zó gehydrateerd, dat je geneigd bent om moisturizer over te slaan.

6. Glow Recipe Watermelon Glow Jelly Sheet Mask
Dit sheet-masker brak het internet. Het dient als een hydraterend en kalmerend maskers en is ideaal op plekken waar de lucht niet optimaal is, zoals in het vliegtuig of in de herfstkou. Het is een transparant masker dat bijna niet te zien is op de huid, verrijkt met watermeloenextract om te hydrateren en kalmeren. Dit masker is een droom voor on the go.

Beauty
  • iStock