Trend alert! Deze schoenen gaan op dit moment viral

Grote kans dat jij ze al op Instagram hebt gespot.

Of het nu door de coronacrisis komt of niet: we kiezen anno 2020 voor comfort. Dit uit zich niet alleen in comfy joggingpakken, maar ook in schoeisel zonder ingewikkelde hak. Déze Prada loafers gaan momenteel heel Instagram over – en wij snappen wel waarom.

Loafers

De loafers zijn gemaakt van zwart leer en dragen het iconische Prada-logo. Deze loafers zijn bij menig influencer geliefd en zijn voor ons nu al de perfecte herfstschoenen. Loafers zijn over het algemeen vrij klassiek, maar door de dikkere plateauzool is-ie net iets meer on trend.

Influencers als Pernille Teisback en Gosia Boy gingen ons al voor. Zij laten zien dat deze iconische loafer allesbehalve saai of degelijk is.

Combineren

Hoe je deze klassieke schoen het beste combineert? Door ‘m te dragen onder een klassieke outfit. Denk hierbij aan een capsule wardrobe – oftewel een kledingkast gevuld met statement pieces. Een oversized witte blouse, een gebreide trui, een pantalon of leren jack.

Ben je meer in een casual mood? De loafers doen het ook goed onder een mom jeans met een basic sweater of oversized blazer. Maak 'm af met een leuke glittersok óf kies voor een sporty witte sok. Geloof ons: het maakt je look helemaal af.

Dit bericht bekijken op Instagram

Loving sunny afternoons🖤

Een bericht gedeeld door Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Retro minimalist living

Een bericht gedeeld door Gosia Boy (@gosiaboy) op

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws