Zien: Marc Cain presenteert eye-catching Spring/Summer collectie

Van fleurige pasteltinten tot uitgesproken glamour: wij delen onze favoriete looks.

Marc Cain

Deze week stond Berlijn in het teken van de Berlin Fashion Week. Modeliefhebbers en -experts van over de hele wereld reisden af naar de Duitse hoofdstad om een glimp op te vangen van de nieuwste collecties van grote designers. Ook Marc Cain presenteerde een bijzondere collectie, op een bijna net zo bijzondere locatie.

Spring/Summer 2025

Afgelopen dinsdag presenteerde Marc Cain looks van de Spring/Summer 2025 collectie, op de zuilengang van het Neues Palais in Potsdam. De show werd bijgewoond door verschillende high-profile guests, waaronder de actrices Jessica Madse (bekend van Bridgerton) en Kelly Rutherford.

De historische, koninklijke setting is natuurlijk perfect voor de unieke Marc Cain 'Pure Radiance' show. Met deze collectie laat het merk een grote diversiteit zien: van zomerse knitwear en pastelkleurige bloemenprints tot chique avondjurken en sparkling designs. Naast de reguliere collectie was er ook speciale aandacht voor een aantal looks van het nieuwe Marc Cain Glam label.

Pastelkleuren

Het kleurenschema op de runway begon met zachte, pastelachtige tinten, zoals beige, lichtgeel en rosé. Verschillende materialen, inclusief satijn en knitwear, kwamen langs.

Bold and bright

Na de zachtere tinten maakten ook een aantal gedurfde kleuren hun opwachting op de runway. Diepblauw, helder oranje en intens rood zorgden voor een dynamische contrast en benadrukten de veelzijdigheid van de collectie. En ook met textuur werd gespeeld, dankzij de aanwezigheid van een aantal bouclé items.

Marc Cain Glam

De show werd afgesloten met verschillende looks uit de Marc Cain Glam-collectie. De modellen presenteerden een aantal glinsterende maxi-jurken, gevolgd door bijzondere items in eye-catching bloemenprint. En één ding is zeker: met deze Glam-collectie brengt Marc Cain een extra wow-factor naar de catwalk.

Het speciale Marc Cain Glam label werd begin dit jaar door het Duitse modehuis gelanceerd. "In reactie op het steeds veranderende landschap van de mode en de groeiende wens van onze klanten naar kleding die schittert op speciale gelegenheden, introduceren wij met trots Marc Cain Glam, onze nieuwste mode lijn", aldus Marinela Oglan (Hoofd Design Glam) en Mioara Buda (Senior Ontwerper).

Fashion
  • Marc Cain
  • Marc Cain