DIY: een lippenscrub met natuurlijke ingrediënten

Enne, waarschijnlijk heb je de ingrediënten al in huis!

Je lippen hebben in het najaar heel wat te verduren. Het temperatuurverschil van binnen (warm) en buiten (koud), zorgt ervoor dat je eerder last hebt van droge, gesprongen of losse velletjes op je lippen. Maar geen paniek! Met deze zelfgemaakte én natuurlijke lippenscrub verhelp je dit probleem.

Natuurlijke lippenscrub

Wil je je lippen wat extra verzorging bieden tijdens het najaar? Dan is een zelfgemaakte, natuurlijke lippenscrub de oplossing! Je hebt de scrub binnen een paar minuten klaar, het biedt de juiste verzorging én je lippen zullen naderhand zijdezacht aanvoelen. Door je lippen te scrubben verwijder je makkelijk alle losse velletjes en ondersteun je de uitgedroogde huid. Voor de natuurlijke lippenscub heb je slechts 3 ingrediënten nodig:

  • 1 eetlepel kokosolie
  • 1 eetlepel honing
  • 2 theelepels (kristal)suiker

How to:

Meng de kokosolie en de honing in een klein schaaltje goed door elkaar. Voeg de (kristal)suiker toe en zorg dat dit goed door de kokosolie en honing is vermengd. Stop de natuurlijke lippenscrub in een afsluitbaar potje. Plaats op de top van je wijsvinger wat scrub en verdeel de scrub goed over de huid van je lippen. Ook kun je je lippen over elkaar wrijven voor een goed gescrubd resultaat. Spoel tenslotte de natuurlijke lippenscrub er af met wat lauwwarm water.

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: iStock

Laatste nieuws