Trend alert! Comfy outfits zijn hot en happening deze winter

Omarm je joggingpak en maak het fashionable. Zo style je 'm!

Toch nog iets positiefs over 2020: dit jaar heeft er in ieder geval voor gezorgd dat we de deur uit kunnen stappen in onze meest comfy sweatpants en er alsnog modieus bij lopen. Zó style je het joggingpak deze winter.

Onverwachte hit

Dat de casual joggingbroeken zo snel het straatbeeld over zouden nemen, hadden we aan het begin van het jaar niet verwacht. Tijdens de lockdown ontdekten we massaal weer hoe comfortabel het is om jezelf iedere dag in zo'n zacht stofje te hijsen, dus ook toen het normale leven weer langzaam op gang kwam wilden we geen afscheid nemen van onze nieuwe faves.

Het beste nieuws: ook de modewereld doet gewoon mee. Zo verschenen Alexandra Guerain en Jen Azoulay in hun comfy sweatpants bij de Paris Fashion Week en deed Sonia Lyson hen na bij de Fashion Week in Berlijn.

Styling

On trend zijn in je joggingpak is niet moeilijk, maar met een paar stylingstips weet je zeker dat je goed voor de dag komt. Kies allereerst een joggingbroek die aansluit bij je figuur. Als je geen lange benen hebt, kun je het beste kiezen voor een tapered model dat wijd is van boven en naar de enkels toe smaller wordt. Ben je petite, dan kan het mooi staan als je sweatpants een goede fit hebben rondom je taille.

Kies voor schoenen in een opvallende of contrasterende kleur. Sneakers en boots onder je pak zijn de meest geliefde keuze, maar ook pumps worden uit de kast gehaald (voor als je het niet erg vindt weer een beetje in te leveren op alle comfort). Met je handtas laat je zien dat je weloverwogen de straat op bent gegaan en met je puffer jacket maak je het geheel nog wat warmer. Zit de helft van je joggingpak in de was? No worries, mixen en matchen kan ook gewoon.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws