Miley Cyrus reageert op omstreden tekst in nieuwste videoclip

Aha...

Miley Cyrus

Miley Cyrus nam in haar nieuwste videoclip Prisoner geen blad voor de mond. Zo eindigde ze haar clip met de woorden: “In loving memory of all my exes. Eat sh*t.” Het lijkt erop dat niet iedereen deze tekst kon waarderen. Miley was onlangs te gast bij de Australische talkshow The Project en daar vertelt ze waarom ze voor deze zin koos.

Pijnlijk

Miley verklaart dat het einde van haar clip met een korreltje zout moet worden genomen. “Het leven kan pijnlijk zijn, en soms helpt het om er dan maar grapjes over te maken. Ik heb het gevoel dat het leven me regelmatig uitlacht”, verklaart de zangeres. “Daar de draak mee steken is dan een manier om terug te vechten."

Volgens Miley past de videoclip dan ook goed bij haar lied Prisoner.

Breuk

Miley trouwde in december 2018 met Liam Hemsworth. De twee bleken niet elkaars soulmate te zijn en in augustus 2019 vroegen ze de scheiding aan. Daarna had de zangeres een korte romance met Kaitlynn Carter.

Na de breuk met The Hills-ster kreeg de zangeres een relatie met Cody Simpson, maar ook deze relatie hield geen stand. Miley en Cody zijn nog wel steeds vrienden.

Celebrity
  • Grazia
  • BrunoPress
  • YouTube