Zien: déze gloednieuwe serie is een mix tussen Emily in Paris en The Holiday

Je kunt alle afleveringen in één keer bekijken.

We hebben met volle teugen genoten van alle afleveringen van Emily in Paris én kunnen ieder jaar opnieuw genieten van de filmklassieker The Holiday. Maar wat als je the best of both nu eens combineert?

Amsterdam Ave

De gloednieuwe serie Amsterdam Eve draait om de Nederlandse Maya en de Amerikaanse Kyran. De twee ladies hebben allebei hun dromen al uitgestippeld. Maya, die met haar lover in Amsterdam woont, droomt van een grootse acteercarrière. Er komt een auditie voor de Manhattan Acadamy of Dramatic Arts op haar pad, en die kans grijpt ze met beide handen aan.

De Amerikaanse Kyran droomt van een carrière als succesvolle dj. Ze doet mee aan een dj-wedstrijd in Amsterdam. Guess what? Ze wordt geselecteerd.

Woningruil à la The Holiday

Je voelt 'm waarschijnlijk al aankomen: de twee ladies ruilen van woning. Juist, vandaar de vergelijking met The Holiday. In de serie zien we Kyran verhuizen naar Amsterdam, terwijl Maya ziet te overleven in het overweldigende Amerika. En dat levert heerlijke beelden op.

Goede cast

Deze gloednieuwe serie wordt niet uitgezonden op Videoland of Netflix, maar is te bingen via deze website. Enne, je leest het goed, de serie is te bingen. Dat wil dus zeggen dat alle afleveringen al online staan.

Ondanks dat de serie niet wordt uitgezonden op een grote streamingdienst, bestaat de cast uit flink wat grote namen. Zo zijn onder andere Catherine Curtin (bekend van Stranger Things en Orange is the new Black) en Beau Schneider (bekend van Goede Tijden Slechte Tijden) in de serie te zien. Oftewel: een mix tussen zowel Amerikaans als Nederlands talent. Hoe leuk is dat?

Je bekijkt de trailer van Amsterdam Ave hier:

Bron: Grazia | Beeld: Amsterdam Ave | Video: YouTube

Laatste nieuws