Marie Claire's beauty nieuws: smeren en pamperen

Kou en wind maakt je huid droog en trekkerig. Goed insmeren dus!

smeren en pamperen

Geurkaars aan, een snelle beautywork-out en daarna lekker smeren en pamperen. Dit zijn dé beautyproducten die je deze maand wil aanschaffen.

1. Zondagochtend

De Replica-geuren van Maison Margiela krijgen bijpassende geurkaarsen. Redactiefavoriet is ‘Lazy Sunday Morning’ met peer, iris en muskus. Doet je denken aan de geur van fris beddengoed.

2. Face work-out

Met microstromen en pulsaties stimuleert dit apparaatje je spieren en onderliggende huidlagen. Voor strakkere gezichtscontouren en een mooie glow. Twee keer per dag te gebruiken met een beetje serum.

3. Wisseltruc

Parfummerk Maison Matine werkt met wisselende parfumeurs en ontwerpers. De limited edition flacons krijgen af en toe een andere illustratie, dus je hebt elke keer een verschillend flesje.

4. What the freck

Het merk Freck ken je misschien van hun populaire product om nepsproetjes mee te tekenen, maar ze doen ook aan skincare. De fijne moisturizer 'Rich Bitch' met cactusextract én vitamine C zit in een lekkere grote tube.

5. 1,2,3 volume

Je haar volume geven kan op meerdere manieren. Met een poeder, een mousse, een spray. Dit slimme product combineert het instant effect van een poeder met het gemak van een spray – zónder doffe waas.

Beauty
  • Marjolein Vermeij
  • BrunoPress, Instagram