7 x zwemkleding die iedereen staat

Het is bijna warm genoeg om in je zwemkleding een grote duik in het zwembad te nemen. En daarom hebben wij alvast de hipste bikini's voor je uitgezoch

Lees ook

Hello, summer!

Er zijn maar weinig dingen die beter voelen dan een glorieuze zomerdag waarop je eindelijk in je bikini de zee in kan. Maar dan heb je natuurlijk wel een hippe bikini of een chic badpak nodig. En daarom hebben wij alvast de mooiste modellen voor je uitgezocht.

1/ Cut-out one piece
De cut-outs in dit badpak leggen op een subtiele manier de nadruk op de natuurlijke vormen van je lichaam. Bonus: je hoeft je geen zorgen te maken over je bikinibroekje als je een duik in zee neemt.

2/ Mix & match
Wat is er beter dan een nieuwe bikini? Juist: twee nieuwe bikini’s. Of maak er vier van, want door twee nieuwe sets in complementaire patronen en kleuren aan te schaffen, heb je maar liefst vier verschillende combinaties.

3/ Open rug
Hoe dieper, hoe beter.

4/ Uniquely utilitarian
Deze functionele, supereenvoudige, no-nonsense swimsuits in subtiele kleuren blijven iedere zomer terugkomen. Less is more.

5/ Lingerie
Lingerie is niet meer alleen bedoeld voor in de slaapkamer. Nee, ook in de badmode hebben ze de kanten details, spannende printjes en zoete strikjes ontdekt. Zorg er wel voor dat het materiaal minder kwetsbaar is als dat van je lingerie – je wil natuurlijk niet dat je badpak uit elkaar valt als je het zwembad induikt.

6/ One shoulder
Als je een minimalist bent op het gebied van zwemkleding, is dit model perfect.

7/ Haltertop
Fan van bikini’s met een haltertop? Probeer dit jaar de badpakversie in een gewaagde kleur. Tip: vermijd drukke printjes, die kunnen je een kinderachtige uitstraling geven.

[sm-product-feed id=”38751″]

Zo word je last-minute bikiniproof >>

Laatste nieuws

Zie ook