Zo promoot je jezelf

Op naar de top!

Zo promoot je jezelf

Op naar de top!

Je hebt talent. Je kan hard werken. Jij wilt die promotie. Afwachten is in deze tijden van crisis niet meer aan de orde. Promoot jezelf en pak die carrièrekansen!

1 Specialiseer(lees: je kan en doet maar een ding heel erg goed)Om jezelf kenbaar te maken en ervoor te zorgen dat mensen je onthouden heb je ietsspecifieks nodig om over te praten. “Oh, jij bent dat meisje van ….”

2 Focus(juist als het heel moeilijk is)We maken het allemaal mee: iets gaat niet snel genoeg en dus raken we gefrustreerd. Op deze momenten ben jij sterk en zoek je de oplossing. Blijf gefocust op het doel.

3 Niet de haas, maar de schildpadHet is net als met diëten: als je een langdurig resultaat wilt, dan duurt het proces langer. In je carrière moet je dus over een langere periode laten zien wat je kunt. Dit kan niet in één maand. Maar weet, het zal zijn vruchten afwerpen.

4 Niet bang zijn dat het gaat mislukkenJezelf in the picture zetten heeft tijd nodig. Tijdens deze reis zul je soms (of vaak) het gevoel hebben dat je het misschien niet gaat halen. Laat dit je niet demotiveren. Het is namelijk een essentiële emotie van de weg naar succes.

5 Weet wie je bent en wanneer je je mond moet houdenWe durven onszelf nog niet helemaal de hemel in te prijzen, maar dat is ook niet altijd nodig. Daden zeggen namelijk meer dan woorden. Laat zien wat je waard bent. Be smart and amazing!