Ricky Koole organiseert kerkdienst voor ongelovigen

Gelovig of ongelovig. Tijdens deze dienst wordt de sfeer van een kerkdienst volledig nagestreefd. Eenmalig presentatrice Ricky Koole (actrice en za

Ricky Koole organiseert kerkdienst voor ongelovigen

Gelovig of ongelovig. Tijdens de kerkdienst Begin van de Lente maakt het niet uit in welk religieus nest je bent geboren en of je uberhaupt gelovig bent. Onder het motto 'ook ongelovigen kunnen wel eens behoefte hebben aan een plekje op de kerkbank', organiseert en presenteert Ricky Koole op 21 maart een kerkdienst. Maar dan eentje zonder God.

Tijdens deze dienst wordt de sfeer van een kerkdienst volledig nagestreefd. Het doel is om je gedachten even te laten gaan of geïnspireerd te worden door een bevlogen preek, een gedicht of mooie muziek, door samen te zingen of samen stil te zijn.

Eenmalig presentatrice Ricky Koole (actrice en zangeres) zal niet de enige bekende zijn. Schrijver, columnist en stand up comedian Raoul Heertje, neemt de toespraak voor zijn rekening en muziek wordt gemaakt door o.a Nadja Hüpscher, Martine Sandifort, Roel van Dalen, Bodil de la Parra, Marcel de Groot, Janne Schra, en Sietse van Gorkom.

De deuren gaan 21 maart om 20:00u open. De toegang is gratis, maar reserveren is verplicht. Wees er dus snel bij, want ook bij de kerk geldt op=op. Amen.