Pippa Middleton wilde Meghan Markle eigenlijk niet uitnodigen op bruiloft

Hoewel Meghan Markle niet aanwezig was bij de kerkceremonie woonde zij wel de receptie bij.

Meghan Markle en Pippa Middleton

Sinds 11 augustus is de veelbesproken biografie Finding Freedom van Meghan Markle en Harry eindelijk te verkrijgen in de winkels. De biografie over het Britse koppel staat vol bijzondere verhalen over het tweetal. Waaronder een onthulling over de bruiloft van Pippa Middleton.

Bruiloft

De biografie onthult dat Pippa terughoudend was om Meghan uit te nodigen voor haar bruiloft op 20 mei 2017. "De heftige media-aandacht die Harry en Meghan kregen bij elke beweging die zij maakte, zorgde ervoor dat Pippa terughoudend was om haar uit te nodigen."

Auteurs Omid Scobie en Carolyn Durand schreven dat zowel de bruid als haar moeder, Carole, privacy koesteren. De aanwezigheid van Meghan naast Harry, zou haar belangrijkste dag kunnen overschaduwen.

Geen aandacht

Op de dag van de bruiloft van Pippa verscheen er een cover story van The Sun, waarop stond: "De dag van de huwelijken. Het is Meghan tegen Pippa." Op de cover was een paparazzi foto van Meghan te zien in een yoga broek, waarbij ze net een Londense yogastudio verliet. Naast die foto stond de beruchte foto van Pippa tijdens de huwelijksceremonie van Kate Middleton in 2011.

"Harry en Meghan waren het erover eens dat ze onmogelijk naar de kerk konden komen, op slechts vijftig meter afstand van de speciaal gearrangeerde mediaplekken, na zo'n lomp verhaal."

Meghan was dus niet bij de ceremonie aanwezig, maar wel bij de receptie. Na de dienst in de St. Mark's Church in Englefield, reed Harry persoonlijk terug naar Londen om Meghan op te halen.

Celebrity
  • Grazia
  • BSR