Fashiontrend: flared pijp

De jaren 70 zijn terug, in ieder geval aan de been. Onze supertip: Van links naar rechts: 1) Current Elliot, €234 (net-a-porter. 2) Levi's, €50 (gla

Fashiontrend: flared pijp

De jaren 70 zijn terug, in ieder geval aan de been. En dat is fijn, want de flared pijp is vrouwelijk, sensueel en stoer. Waar de wijde pijp de afgelopen jaren vooral gedragen werd door hardnekkige hippies, is-ie nu terug in het modebeeld. Omdat het een logisch antwoord is op de skinny jeans, maar ook omdat het een wonderlijk afslankmiddel is: je lijkt er instant langer en slanker in. We spotten ze aan de benen van o.a. Kate Moss, Claudia Schiffer en Rachel Zoe. voor het allermooiste silhouet draagje je een blouse of tanktop in je broek en een fiks stel hoge hakken aan de voeten. Anders is het lang zoeken naar die opperslanke, eindeloze benen.

Onze supertip:

Van links naar rechts:1) Current Elliot, €234 (net-a-porter.com)2) Levi's, €50 (glassworks-studios.com)3) Mih Jeans, €234.04 (net-a-porter.com)4) J Brand, €141 (coggles.com)5) J Brand, €285 (net-a-porter.com)6) Recht model met stretch, €181,62 (glassworks.com)