Waarom color blocking tops op dit moment hot en happening zijn 

Een trend waar je vrolijk van wordt.

color blocking

Er zijn van die items die we benoemen tot ware wardrobe classics. Denk aan de little black dress, een crisp white t-shirt en een paar goede jeans. Ook een goede blouse mag niet ontbreken, maar datzelfde item is momenteel niet zo basic. Color blocking overhemden zijn de trend du moment.

Hoe te dragen

Het altijd zo klassieke item heeft een ware make-over gekregen voor de herfst. Om het toch vaak drassige seizoen kleurrijk tegemoet te gaan kreeg de blouse een kleurvol zusje. Deze dress shirt van Blanca by Reliquia Collective is momenteel een rage onder influencers.

De color blocking top transformeert elke outfit tot eyecatcher. Het valt makkelijk te combineren met vrijwel elke spijkerbroek en het heeft iets extravagants, zonder dat je er echt veel moeite voor hoeft te doen. Klinkt dat iets te abstract? Put dan inspiratie uit de volgende outfits.

Opvallend element

Color blocking kun je op verschillende manieren vormgeven. Met kleuren die binnen hetzelfde pallet vallen zit je altijd goed. Wil je deze trend naar een opvallender niveau tillen? Kies dan blouses uit met contrasterende kleuren of eentje die deels is voorzien van een (dieren)printje.

Fashion
  • L'officiel USA
  • BrunoPress, Instagram