Webshoptip: 9 Straatjes Online

Waar zouden wij modemenschen zijn zonder webshops? Ja, je leest het goed: vanaf nu kun je ook via de computer shoppen in de hipste straatjes van Amst

Webshoptip: 9 Straatjes Online

Waar zouden wij modemenschen zijn zonder webshops? Nergens! Om het je nog makkelijker te maken, tippen we de fijnste, mooiste en meest modebewuste online adresjes. Deze keer: 9 Straatjes Online.

Ja, je leest het goed: vanaf nu kun je ook via de computer shoppen in de hipste straatjes van Amsterdam. Bye bye parkeerproblemen, hallo vintage modeschatten, exclusieve kledingmerken en mooie home accessoires. Op 9straatjesonline.com verkopen onder meer Laundry Industry, Tony Cohen, LockStock&Barrel, Noa Lifestyle en Parisienne hun waar.

Alle winkels hebben hun personal page, maar je kunt ook op kleur, prijs of merk door het assortiment zoeken. En ook om hip modevolk te spotten hoef je niet langer naar Amsterdam, want 9straatjesonline.com legt elke week stijlvolle shoppers vast op de gevoelige plaat. Kijk gauw voor de streetstyle van deze week - en al die mooie kleding - op 9straatjesonline.com.

Nog meer shoppen? Kijk dan ook eens op webshop Colette.