Deze series en films kun je in oktober op Netflix verwachten

Hier ga je blij van worden.

De maand oktober nadert en dat betekent dat Netflix weer een heleboel nieuwe content aanlevert. Enne, daar zijn we blij mee aangezien de koude maanden nu toch echt op de loer liggen. Ontdek hier onze favorieten voor de aankomende maand. 

The Big Bang Theory (seizoen 12) – 1 oktober 

Netflix verraste ons twee maanden geleden door elf seizoenen van de populaire serie erop te zetten. Als je ook geen genoeg kan krijgen van de geeks en Penny, dan hebben we goed nieuws! Vanaf 1 oktober zal ook het twaalfde seizoen te streamen zijn. Enne, helaas is dit ook het allerlaatste seizoen van The Big Bang Theory. 

Lees ook: Deze nieuwe Netflix serie schijnt de nieuwe ‘Gilmore Girls’ te zijn

Riverdale (seizoen 4) – 10 oktober 

Het vierde seizoen belooft weer net zo spannend te worden. De serie trapt af met een speciale aflevering, een In Memoriam voor Luke Perry. De overleden acteur speelde in de serie de vader van Archie. De eerste aflevering draait om het afscheid van Luke. Hoe de serie verder zal verlopen? Kijken op 10 oktober. 

Raising Dion (seizoen 1) – 4 oktober

Een nieuwe Netflix Original, over een zevenjarige jongetje die superkrachten ontwikkelt. Enne, dat is is voor zijn alleenstaande moeder soms best lastig. 

Rumor Has It – 1 oktober

Een heerlijke romantische komedie met Jennifer Aniston in de hoofdrol. Het gaat over een verloofde vrouw, die niet helemaal zeker weet of ze wel wil trouwen met haar vriend (Mark Ruffalo). Tijdens de bruiloft van haar zusje ontdekt ze een groot familiegeheim. Hierdoor twijfelt ze aan haar identiteit en gaat op zoek naar de man die waarschijnlijk antwoord op alles heeft. 

The Tall Grass – 1 oktober

Als je van spanning én horror houdt, dan zit je met deze film goed. Komt de naam je bekend voor? Dat kan kloppen. Netflix heeft het gelijknamige boek van Stephen King verfilmd! Het gaat over een broer en zus, die tijdens een tripje opeens een luidde kreet van een jongen horen uit een veld met hoog gras. Uiteraard drijft het gras de twee uit elkaar. Zullen ze ooit nog de weg terugvinden? Niet wetende dat het buiten het veld nog enger is… 

Peaky Blinders (seizoen 5) – 4 oktober

Hoewel de eerste paar afleveringen al te zien waren op BBC, komt Netflix Nederland nu met het hele seizoen. Het belooft weer even spectaculair te worden als de vorige vier seizoenen. 

Bron: Superguide, Netflix Nederland, Shownieuws | Beeld: Peaky Blinders

Laatste nieuws