Date night? Dit zijn de leukste films op Netflix

Ook leuk om alleen te kijken.
Date night? Dit zijn de leukste films op Netflix

Niets is zo fijn dan een avondje op de bank liggen en een heerlijk filmpje te kijken. Nog leuker natuurlijk als je vergezelt wordt door een date. Daarom hebben we de leukste (en slechtste) films op Netflix voor je op een rij gezet. Enne, je kunt ze natuurlijk ook gewoon lekker alleen kijken! 

The Choice

Lees ook: Dit vertellen alcoholische drankjes over jou en jouw date

Een heerlijk verhaal over twee mensen die elkaar in eerste instantie helemaal niks vinden, maar uiteindelijk (surprise) verliefd worden. Dit gaat niet zonder slag of stoot. Het verhaal zal je verrassen en misschien zelfs ontroeren. 

Falling INN love 

Wanneer het leven in San Francisco voor Gabriela in duigen valt, besluit ze spontaan deel te nemen aan een wedstrijd waar ze een rustieke herberg in Nieuw-Zeeland kan winnen. En, je raadt het al, natuurlijk wint ze de herberg. Eenmaal aangekomen, ziet de herberg eruit alsof het elk moment in kan storten. Haar plan? Opknappen! Dit doet ze overigens niet in haar eentje, maar ze krijgt hulp van een knappe, groothartige aannemer. Enorm cheesy, wat het leuk maakt. 

Murder Mystery

Zin om dubbel te liggen van het lachen maar hou je ook een beetje van actie? Dan is Murder Mystery de perfecte film voor jullie date. About: Een agent  (Adam Sandler) afkomstig uit New York gaat samen met zijn vrouw (Jennifer Aniston) op vakantie door Europa. Het doel hiervan is weer een vonk te laten ontstaan in het huwelijk. Echter gaat er al snel iets mis, waardoor het koppel opeens de hoofdverdachten worden van een moordzaak. 

The Ritual

Samen een enge film kijken kan leuk zijn. Hallo, extra reden om snel in je dates armen te kruipen als iets té eng wordt. About: Nadat hun vriend is omgekomen tijdens een overval, komt een groep vrienden van de universiteit weer bij elkaar. Ze besluiten samen te gaan hiken door de Scandinavische bossen. Daar stuiten ze echter op een bedreigende aanwezigheid die hen begint te stalken...

The Notebook

Wie kent "The Notebook" niet? Zorg voor voldoende tissues, want dit hartverscheurend romantische liefdesverhaal trekt zelfs een traan van de meest apathische kijker. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Nicholas Sparks en geeft de levenslange liefdesaffaire weer tussen de 'rijke' Allie en molenaar Noah.

Bron: Glamour UK | Beeld: Falling Inn Love 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5e517c5015915', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });