doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_menu_allpages');

5 lingerie basics die elke vrouw nodig heeft

Aha.
doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_image_article');
5 lingerie basics die elke vrouw nodig heeft

Hoe mooi je jurkje valt en hoe comfortabel je je voelt in je lievelings trui, heeft allemaal te maken met het ondergoed dat je draagt. Iedereen heeft zo zijn voorkeuren maar er zijn een aantal basics die elke vrouw zou moeten hebben. Tijd om je ondergoedlade een boost te geven.

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_top_article');

1. Bralette

Elke vrouw zou ten minste één bralette in haar lades moeten hebben, omdat dit vaak het meest comfortabele alternatief voor een bh is. De sleutel tot het vinden van de juiste bralette is om ervoor te zorgen dat deze zowel comfort als ondersteuning biedt. Ondanks de voortdurende groei in de categorie, bleek uit onderzoek dat de belangrijkste reden waarom veel vrouwen bang waren om een bralette te proberen, is omdat ze niet geloofden dat deze voldoende ondersteuning kon bieden. Gelukkig zijn er nu allerlei merken die je dit wel kunnen geven.

Lees ook: deze 5 kantooroutfits zijn perfect voor de herfst

2. Naadloze string

Elke vrouw heeft een lichte, ademende, maar vooral comfortabele string nodig die onzichtbaar is, zelfs onder de strakste jurkjes. Er zijn genoeg varianten die aanvoelen en eruit zien alsof je helemaal niets draagt.

3. Slip shorts

Volgens het onderzoek geeft ongeveer 40% van de vrouwen aan dat het merendeel van hun kasten bestaat uit wat zij 'comfort wear' noemen. Maar de markt voor shape wear blijft groeien. Een slip short is iets wat je zeker wil inslaan. Het is een kort, flexibel broekje die je lichaam als het waren 'shaped' en de optimale dekking biedt voor alle Marilyn Monroe momenten. Ook beschermen ze tegen wrijving en schuurplekken.

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_middle_article');

4. Bh zonder beugel

Ze zien eruit als een alledaagse T-shirt bh, maar dan zonder die vervelende beugels. Voelt aan alsof je een bralette draagt. Deze bh's zullen niet knellen en geen irritaties opleveren. Perfect voor lange autoritten of een dagje bankhangen. 

5. High Rise ondergoed

High Rise/ waist is al te zien bij allerlei soorten broeken en rokken. En we zijn nu zelfs zo ver dat ook lingerie high waisted wordt. 

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_bottom_article');