Dit is de blouse die iedereen dit seizoen gaat dragen 

Het wordt naar verluidt de makkelijkste fashion trend van dit seizoen.

Een tijdloze blouse is een wardrobe staple die zelfs de most understated outfit wat jeu kan geven. In deze tijden gaan we voor comfy, but stylish en de classic blauwe Oxford blouse is precies zo’n staple die dit seizoen niet in je garderobe mag ontbreken.

Comfortabel en easy

Als we een ding weten over fashion post lockdown, is het wel dat het comfortabel, stylish en easy going mag zijn. De Athflow-trend is daar hét voorbeeld van en ook Anna Wintour ging van couture naar comfort.

We willen easy fashion en ook de Oxford blouse valt binnen dat gedachtegoed. Juist in de simpele blauwe variant hiervan wordt momenteel flink geïnvesteerd door kledingwinkels en naar verwachting gaan we het item dit seizoen veel terugzien.

De Oxford blouse

De terugkeer van het klassieke kledingstuk werd als eerst gespot tijdens een show van het minimalistische label The Row en baande zich gaandeweg een plek in menig modeminnend hart. Van fitted modellen tot oversized versies.

De blauwe Oxford blouse is een vrij universeel item wanneer het op styling aankomt. Draag de blouse netjes boven een rok, ga voor een oversized versie die over je jeans valt, draag het kledingstuk onder een blazer of draag het tucked in. De opties zijn eindeloos. Enne, shop 'm vooral bij de mannenafdeling.

Bron: Who What Wear | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws