Suits-collega springt in de bres voor Meghan Markle: ‘Ze is een warm, lief en zorgzaam persoon’ 

Op Twitter spreekt hij zich uit over de beschuldigingen aan het adres van de ex-royal.

Behoorlijk pittige uitspraken doen momenteel de ronde over ex-royal Meghan Markle. Suits-collega Jon Cowan kan zich maar moeilijk vinden in de aantijgingen en springt in de bres voor zijn oud-collega.

Aantijgingen

Meghan Markle ligt momenteel behoorlijk onder vuur. Niet enkel om het interview dat ze met prins Harry aan Oprah Winfrey gaf – en wat nog niet eens volledig is uitgezonden –, maar omdat ze naar verluidt haar personeel pestte en treiterde toen ze nog een lid was van het Britse koningshuis. Samen met haar man woonde ze destijds in Kensington Palace.

Jon Cowan, voormalig uitvoerend producent van de advocatenserie Suits, kan moeilijk geloven dat zijn oud-collega paleispersoneel het leven zuur maakte. “Het is ook mogelijk dat de hertogin van Sussex een goed mens is dat in een onvoorstelbare wereld belandde”, twitterde hij.

‘Warm persoon’

Cowan wil graag delen hoe hij Meghan ervoer in de jaren dat ze samenwerkten. “Ik heb drie jaar met haar gewerkt, voordat ze een hertogin werd, en ik zag een warm, vriendelijk en zorgzaam persoon.”

“Ik weet niets van haar huidige situatie, maar ze krijgt van mij het voordeel van de twijfel.” Cowan deelde dit op het sociale medium nadat het Britse koningshuis aangaf op onderzoek uit te gaan na de pesterij-beschuldigingen aan het adres van Meghan Markle.

Het onderzoek

Uit een gelekte mail van een personeelslid staat dat Meghan twee persoonlijke assistenten uit het huishouden wegpestte. Het Koninklijk Huis liet als reactie hierop weten dat het geen pesterijen of intimidatie op de werkvloer tolereert. De personeelsafdeling zal daarom in gesprek gaan met betrokken werknemers.

Ook Meghan heeft via haar woordvoerder gereageerd op het onderzoek. Ze liet weten dat het haar veel verdriet doet. Meghan, die zelf ook doelwit van treiterijen was, ervaart het als een laatste aanval op haar als persoon.

Bron: Volkskrant, Twitter | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws