No way! Deze trend uit de 00's is terug van weggeweest

Na de comeback van UGGs en grote riemen, komt nu ook deze trend uit 2000 terug.

00's trend

Hoewel er de laatste tijd veel trends uit de jaren 90 een comeback maken, komen er ook een paar uit de zeros. Zo schreven we laatst al over de 'gevreesde' schoenen die weer een herintrede maken en grote taille riemen die terug van weggeweest zijn. Enne, er kan nu nóg een trend worden toegevoegd uit de jaren 00's. Welke dit is? De styling van jurken over broeken.

Comeback

Misschien herinner je de look nog wel bij Ashley Tisdale en Miley Cyrus, die gerust een skinny jeans combineerde met een glanzend midi jurkje. Als je ook ineenkrimpt bij de gedachte dat deze trend terug van weggeweest is; you're not the only one! Maar op de catwalk lieten verschillende designers, van Louis Vuitton tot Rosetta, zien hoe je deze trend anno 2021 styled. En eerlijk toegegeven: wij zijn fan.

Trending

De trend is makkelijk, comfortabel en geeft je outfit net wat meer flair. Eigenlijk is het gewoon een vorm van layering, hoewel je sommige combinaties beter kunt vermijden. Nog steeds niet overtuigd dat deze trend hot and happening is? Snappen we! Onderstaande fashion influencers, van Monikh Dale, Trine Kjaer en Jeanette Madsen laten zien hoe je 'm in 2021 draagt. Scroll naar beneden voor je dagelijkse dosis mode inspiratie.

Fashion
  • InStyle
  • BrunoPress, Instagram