Yay! Op déze datum verschijnt het nieuwe seizoen van The Bold Type

Er is goed nieuws en er is slecht nieuws...

The Bold Type

De eerste vier seizoenen van The Bold Type staan pas sinds kort op Netflix, maar we hebben al genoeg tijd gevonden om alle afleveringen te verslinden. Wanneer keren de New Yorkse vriendinnen terug op onze televisieschermen?

Vijfde seizoen

Mooie beelden van New York, een flinke dosis fashion en een hele rits aan millennial problems: de vriendinnen uit The Bold Type hebben snel veel kijkers weten te trekken en we snappen wel waarom. De serie zou vooral in de smaak vallen bij liefhebbers van Gossip Girl en Emily in Paris. Heb je de eerste vier seizoenen met Jane, Kat en Sutton er ook al doorheen gejast en kun je niet wachten op meer? Dan hebben we heel goed nieuws!

Het vijfde seizoen van de serie over liefde en leed op de (fictieve) Scarlet-redactie is namelijk al zo goed als af en verschijnt al heel binnenkort op de buis. Maar dit happy news komt ook met een keerzijde.

Kort maar krachtig

In de Verenigde Staten zal het vijfde seizoen van The Bold Type al in mei te zien zijn. Op 26 mei staat de serie op Freeform en een dag later ook op Hulu. Daar is het nog maar een maandje wachten dus! Dat is heel fijn nieuws na een hele rits series die vertraagd zijn door corona, maar de vraag is wanneer het nieuwe seizoen ook de oceaan oversteekt en bij ons op Netflix te zien zal zijn.

Naast het feit dat we nog even moeten wachten is er sadly nog meer slecht nieuws voor Scarlet-fans. Het vijfde seizoen van The Bold Type wordt namelijk ook meteen het laatste én bestaat uit slechts zes afleveringen. Dat betekent dat we niet veel tijd meer hebben voordat we afscheid moeten nemen van de drie vriendinnen. Een kleine troost is dat we wel heel veel andere veelbelovende series op de planning staan.

Lifestyle
  • Grazia
  • Netflix/The Bold Type, Instagram