Bikershorts zijn nog steeds hot and happening en zo style je ze 

Een stijlvol alternatief voor leggings. 

bikershorts

Het afgelopen jaar ondervonden we allen wel één of twee voordelen aan het thuiswerken, zoals vaak leggings kunnen dragen. Nu het stappenplan van de overheid is ingegaan zien we langzaam licht aan het einde van de covid-tunnel. Of het betekent dat we vaarwel gaan zeggen tegen leggings dragen naar kantoor? Niet helemaal. Bikershorts zijn een stylish alternatief en zo draag je ze!

Combineren

Fietsbroekjes zijn nog altijd een hit in de zomer. Niet zo gek, want het kledingstuk is veelzijdig en geweldig voor allerlei activiteiten. Van – not to state the obvious – fietsen tot thuis workout. En ook met blazers, monochrome crop tops en een set hakken kun je de comfortabele shorts prima combineren.

Hoe je de bikershorts precies kunt dragen? Wij zetten een aantal suggesties op een rijtje.

Met een blazer

Draag een blazer boven een paar bikershorts om de normaal zo chique blazer te voorzien van een speelvolle twist. Perfect voor de zomer!

Sportief

Channel your inner princess Diana – die de outfit met regelmatig met verve droeg – en ga voor sportief met een oversized sweater en sneakers met witte sokken. Simpel, maar fashionable.

Strappy heels

Hoe casual je look ook is, met strappy heels kun je je voorkomen voorzien van een elegante finishing touch. Of je die hakken met bandjes nu draagt bij een hoodie, oversized blazer of croptop, het werkt!

Met een losse blouse

Nog een casual, but chic-voorbeeld. Bike shorts en blouses gaan geweldig samen. Tip: tuck een deel van de blouse in de shorts voor een extra dimensie.

Fashion
  • Town and Country
  • BrunoPress, Instagram