Marie Claire’s weekendtips

Van een culinaire wandeling tot helemaal tot rust komen in de bossen van Drenthe.

Marie Claire’s weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je aankomend weekend niet missen.

Stadse wandelpicknick

Amsterdam (nog) beter leren kennen en ondertussen genieten van heerlijke hapjes en drankjes? Met de NeighbourFood Route is het mogelijk. Tijdens deze wandeling maak je vijf culinaire stops en ontdek je hidden gems in de hoofdstad. Je begint 's middags aan de wandelende picknick en eindigt rond een uurtje of 6 's avonds. Kies voor een wandeling van het centrum naar de Jordaan (of andersom) of wandel vanaf het centrum naar Oost.

Wanneer:
15 en 16 mei

Waar:
Amsterdam Centrum

Boek een huisje via Cabiner

Echt lenteweer is het momenteel nog steeds niet, maar de temperaturen lopen wel op en de zon laat zich al iets vaker zien. Begint het bij jou hierdoor ook te kriebelen om er weer op uit te gaan en om even helemaal tot rust te komen? Boek dan via Cabiner een huisje. Deze off-grid cabins in Drenthe zijn alleen maar wandelend te bereiken en bevinden zich op de prachtigste locaties middenin Nationale parken. In de zelfvoorzienende cabins ga je echt even back to basic.

Waar:
Drenthe

Kijktip: Ferry

Undercoverfans moesten er even op wachten, maar dit weekend is het zover en verschijnt de film Ferry op Netflix. De film vertelt de backstory van Ferry Bouman (gespeeld door Frank Lammers). Ferry werkt voor hasjbaron Ralph Brink, een Amsterdamse drugshandelaar. Als op een dag diens zoon wordt aangevallen, gaat Ferry op zoek naar de daders, maar het lijkt niet helemaal te verlopen volgens plan, zeker niet wanneer hij ook nog eens verliefd wordt op Daniëlle (gespeeld door Elise Schaap).

Waar:
Netflix

Wanneer:
14 mei

Lifestyle
  • Ferry, Cabiner, Neighbourfood Route
  • BrunoPress, Instagram
  • YouTube