Trend du moment: trenchcoat

Zo kom je het in-between-seizoen fluitend door.

Trend du moment: trenchcoat

Net als loafers, gouden kettingen en (oversized) witte blouses, zijn trenchcoats een van de basic items die je standaard in je kast wilt hebben hangen. Het is een onmisbaar item, vooral wanneer het weer niet warm, maar ook niet koud is. Een goede trenchcoat dient dus perfect als 'tussenjas'.

Trenchwatcher

Investeren in duurzame klassiekers is een belangrijk modethema, maar natuurlijk maken designers er wel iets bijzonders van. Zo zagen we het item al bij BOSS en Louis Vuitton voorbijkomen. En ondanks dat we richting de maand juni gaan, lijkt het alsof de zomer nog even op zich laat wachten. Maar met een oversized trenchcoat kom je het in-between-seizoen fluitend door.

Twist

Zag je in het verleden nog enorme mouwen, patchwork en verschillende patronen, is de trenchcoat anno 2021 klassiek gebleven. Enne, ook verschillende fashion experts en influencers zoals Matilda Djerf, Caroline Daur en Linda Tol zijn fan van de trend. De trenchcoat combineert lekker met een city short - de niet zo korte broek net boven de knie. Op zoek naar andere combinaties? Scroll dan vooral naar beneden voor je dagelijkse dosis fashion inspiratie.

Fashion
  • Marjolein Vermeij, Who What Wear
  • BrunoPress, Instagram