Yes: opnames Sex and the City-reboot zijn begonnen 

Sarah Jessica Parker deelde op Instagram enkele kiekjes van de opnames - en wat zijn de outfits weer subliem. 

Sinds bekend werd dat er een Sex and the City-reboot kwam, konden we meteen niet wachten op het seizen. Maar wanneer And Just Like That… verschijnt, weten we nog niet. Al lijkt de verschijningsdatum wel weer een stukje dichterbij. Zo liet de cast weten dat de opnames van start zijn gegaan.

Eerste draaidag

Veel laten de leading ladies van de Sex and the City-revival nog niet los over het nieuwe seizoen. Maar dat die van start is gegaan, is nu wel duidelijk. “And Just Like That…. We’re back!”, schreef niemand minder dan actrice Kristin Davis op Instagram.

Ook Cynthia Nixon liet op Instagram weten dat de opnames van start zijn gegaan. “It was day one”, schreef zij bij dezelfde foto die ook Kristin plaatste. Hierop zien we de drie ladies voor het eerst weer als hun karakters Carrie, Charlotte en Miranda.

De afleveringen

Ook Sarah Jessica Parker liet het moment uiteraard niet aan zich voorbijgaan en deelde nog een behind the scene-kiekje. “Onto the next scene. While the camera moves.” Veelzeggend over het script was het niet, dus we zullen nog even moeten afwachten wat New York in petto heeft voor Carrie, Charlotte en Miranda.

In totaal kunnen we ons opmaken voor tien afleveringen van elk dertig minuten. Wanneer? Daar moeten we nog even op wachten. Maar een ding weten we: het gaat iconisch worden!

Bron: HBO | Beeld: Sex and the City, Instagram

Laatste nieuws