Zien: deze kleurrijke combinaties wil je aankomend najaar dragen

De sombere maanden kunnen wel wat kleur gebruiken!

kleurrijke combinaties

Het leek dit seizoen meer op de herfst dan de zomer. Hoewel het weer dus best somber aanvoelde, zijn we voor het fall/winter season meer dan ooit in de stemming om felle kleuren te dragen. Want: kleur kan een grote invloed hebben op je gemoedstoestand. Laat die vrolijke tinten dus maar gewoon in je kast hangen dit najaar!

Mix en match

Tijdens de pandemie stonden neutrale tinten, zoals crème en taupe, in het middelpunt. Niet alleen tijdloos, maar het geeft ook een gevoel van rust die we zo hard nodig hadden. Maar het leven evolueert zich langzaamaan weer naar 'normaal', waardoor ook felle kleuren weer toegelaten worden. Zo zagen we fuchsia en knaloranje al voorbijkomen bij Jacquemus tijdens de Copenhagen Fashion Week.

Heb jij je opvallende tinten al opgeruimd? Haal ze dan maar weer tevoorschijn, want het mag aankomend seizoen gemixt en gematcht worden. Hoe je dit precies doet? Kies twee primaire kleuren die tegenover elkaar van het spectrum staan. Hoewel ze contrasteren, vullen ze elkaar perfect aan. Want: tegenpolen trekken elkaar aan, toch? Als je nog niet overtuigd bent, scroll dan naar beneden voor wat inspiratie.

Roze en groen

Paars en geel

Blauw en roze

Groen en oranje

Rood en blauw

Fashion
  • Stylist
  • BrunoPress, Instagram