Cut-outs zijn nog niet passé en dat zien we terug in de knitwear trend van dit seizoen

The cut-out trend is here to stay.

cut-outs

Cut-out tops waren afgelopen zomer al een dikke hit en de trend is er niet eentje die we snel achter ons gaan laten. Ook komend seizoen gaan we het design weer terugzien. Cut-out truien, it is!

Knitwear trend

Sweater season is upon us. Onze truiencollectie die eerder nog stof hapte in onze kledingkast mag weer tevoorschijn gehaald worden – of zelfs aangevuld. In het laatste geval zoeken we altijd naar de pareltjes onder de knitwear om de winterklassieker interessant te maken. Een grove kabeltrui misschien, die genoeg details biedt om interessant te blijven, of een turtleneck die altijd chic oogt. Maar dit seizoen hebben we een nieuwe trui om te overwegen: de cut-out trui.

Hoewel de cut-out trend niet een nieuwe trend is – remember, we zagen dit soort tops afgelopen zomer al veel voorbijkomen – is het er wel eentje die bij elke stijl past. Of je nu een stijl hebt die wat minimalistisch is, veel stoere items draagt of wat meer neigt naar ladylike, er is voor iedereen wel een geschikte trui. Combineer de trui overigens met simpele items, tenzij je juist voor die grungy look gaat.

De cut-out is een must en wij verzamelden wat inspiratie voor je, mocht je nog niet overtuigd zijn.

Styling

Zoals we al zeiden kun je de trui combineren met allerlei stijlen. Houd jij echt van neutrals en van een minimalistische stijl. Kies dan voor een bescheiden cut-out en ga voor een monochroom look.

Fashion
  • W Magazine
  • BrunoPress, Instagram