Deze kleurrijke blazer is momenteel een hit op Instagram

Hebben!

kleurrijke

Je hoeft geen modekenner te zijn om te weten dat een blazer thuishoort in je garderobe. De wardrobe game changer kan elke outfit transformeren tot eentje die fashionable oogt – denk jeans + sneakers + blazer. Jasjes in neutrale kleuren scoren dan altijd goed, al moeten we ook de gekleurde blazers niet over het hoofd zien.

Color blocking 

Blazers in neutrale kleuren zijn een hit en zullen dat altijd blijven. Al houden we ook wel van wat kleur in onze kledingkast. Momenteel gaat er een kleurrijke blazer rond op Instagram en die heeft ook onze aandacht. De jassen bestaan uit twee kleuren: een combi van een neutral tone met een pop of color om de steeds kortere dagen mee te trotseren.

Geliefde modellen

Kleurrijke blazers are having a real moment en ze bewijzen niet alleen voor de zomer te zijn. Met de blazers van het Russische merk Ksenia Kams zit je dan wel goed. Met name het model Dahlia lijkt het op Instagram goed te doen, maar ook hun Casablanca-jack verdient een beetje liefde. Deze blazer is namelijk gemaakt van 100 procent kledingresten. Not bad!

Fashion
  • BrunoPress, Instagram