Zien: dit zijn de eerste beelden van de nieuwe Downton Abbey-film!

De eerste blik belooft veel goeds.

Downton Abbey

Na het knallende succes van de zes seizoenen van Downton Abbey prijsden fans zich gelukkig toen er ook een film van de Britse aristocratische familie verscheen. En voor heb hebben we vandaag nog leuker nieuws: de tweede film laat niet lang meer op zich wachten en we hebben inmiddels de eerste beelden.

Downton Abbey: A New Era

Zes seizoenen lang konden we het wel en wee van de Britse aristocratische familie Crawley en hun praatgrage personeel volgen, daarna leek het erop dat we voorgoed afscheid moesten nemen van het landhuis en haar bewoners. Met nadruk op leek, want gelukkig volgde er nog een film. En nu nóg een. Downton Abbey: A New Era staat voor maart 2022 op de planning, maar deze week kregen we alvast een voorproefje met een grote verrassing!

#Spoileralert

Op Instagram krijgen we alvast een teaser trailer te zien met een paar korte fragmenten uit de nieuwe film. Alleen de aanblik van het huis en de immer fashionable Ladies Mary en Edith maakt ons al blij, maar het is vooral voormalig chauffeur Tom die een belangrijk moment gaat beleven in de film. Het fragmentje duurt maar een paar seconden, maar het lijkt erop dat Tom eindelijk zijn bruiloft krijgt!

Het kan natuurlijk nog alle kanten opgaan, want het blijven wel de Crawleys. Daar kan immers niet alles van een leien dakje gaan.

Op nieuwe foto's van de film zien we een hoop bekende gezichten terug, maar de Downton-familie breidt zich flink uit in de nieuwe sequel. Eerder werd bekend dat acteurs Dominic West, Hugh Dancy, Nathalie Baye en Laura Haddock zich bij de cast hebben gevoegd. Welke rollen zij op zich nemen, is nog niet bekend. We hopen op een iets langere trailer binnenkort, en dan snel daarna de hele film. Is het al maart?

Lifestyle
  • Instagram, Beau Monde
  • BrunoPress