Miranda Kerr over het moederschap: ‘Ik ben dolgelukkig met m’n drie gezonde, gelukkige kereltjes’ 

In de nieuwste Marie Claire praat het model open over haar kinderen, man Evan Spiegel en haar band met ex Orlando Bloom. 

Miranda Kerr

Ze liep vele shows voor Victoria’s Secret, schreef een zelfhulpboek en runt haar eigen beauty-imperium Kora Organics. Maar Miranda Kerrs grootste trots lijken haar kinderen. In de nieuwste Marie Claire deelt ze meer over haar gezinsleven.

Alleenstaand moederschap

Miranda Kerr is de trotse moeders van drie zoons: Flynn (10), Hart (3) en Myles (2). Haar oudste zoon kreeg ze samen met haar toenmalige man Orlando Bloom, van wie ze scheidde toen Flynn nog maar twee jaar oud was. Op het alleenstaande ouderschap dat volgde kijkt ze niet met wrange gevoelens terug. “In je eentje een klein kind opvoeden? Dat heeft iets magisch”, herinnert het model zich van die periode. “Tuurlijk, je hebt stress, je maakt je zorgen en je voelt je vaak alleen, maar je krijgt een unieke, onbreekbare band met je kind, die niemand je meer afneemt.”

Een nieuwe relatie en gezinsuitbreiding

In 2017 stapte Miranda in het huwelijksbootje met Evan Spiegel en met hem kreeg ze nog twee jongens. Overigens is er ook helemaal geen sprake van kwaad bloed tussen Miranda en ex Orlando. Flynn woont deels bij Orlando en ook Miranda en haar man zijn er welkom. Zo was het stel te gast op de eerste verjaardag van Daisy, de dochter van Orlando en zijn verloofde Katy Perry. “We hebben gewoon echt geluk”, vertelt Miranda daarover. “We vinden het heel gezellig om elkaar te zien.”

Bezig leven

Moeder zijn van die kinderen is, zoals vele ouders kunnen beamen, een fulltime job. Toch weet Miranda ook tijd vrij te maken voor haar cosmeticabedrijf: Kora Organics. Overdag gaat ze keihard aan de bak, maar ze legt haar werkzaamheden op tijd neer, zodat ze de avonden met haar jongens aan tafel kan. Of er misschien nóg een vierde bijkomt? Het zou maar zo kunnen. Zo deelt het model dat haar man stiekem droomt van een dochter. “Maar ik wilde altijd al heel graag drie jongens”, lacht ze. “Ik ben dolgelukkig met mijn drie gezonde, gelukkige kereltjes, maar wie weet wat de toekomst brengt.”

Meer lezen? In de nieuwe Marie Claire vertelt Miranda meer over haar bedrijf, hoe de pandemie het het gezinsleven beïnvloedde en over het verdrietige verlies van haar grootouders.

Celebrity
  • Alexandra Carlton
  • BrunoPress