Ryan Gosling doet boekje open over zijn twee dochters en het vaderschap

De acteur en zijn partner Eva Mendes hebben twee dochters; de 7-jarige Esmeralda en de 5-jarige Amada.

Ryan Gosling

Acteur Ryan Gosling staat niet bepaald te boek als loslippig. Toch deelde hij onlangs in een interview meer over het leven van hem, zijn vrouw Eva Mendes en hun twee dochters Esmeralda en Amada.

Opgroeien

Het is een cliché, maar daarom niet minder waar: kinderen groeien ontzettend snel op. Ook acteur Ryan Gosling kan niet bevatten hoe snel zijn meiden groot worden. “Mijn kinderen groeien ontzettend snel op”, vertelde hij daarover aan British GQ. "Ik houd de tijd nu op zo'n manier in de gaten, zoals ik vroeger niet deed."

In het interview deelde hij ook hoe de pandemie hem en zijn gezin trof. Zo vonden hij en zijn partner Eva het uitdagend om hun dochters te entertainen tijdens de lockdown. “Onze kinderen hebben nu een lastige leeftijd en waren niet in staat om andere kinderen te zien of om interactie te hebben met andere mensen, maar Eva en ik deden ons best”, vervolgde hij. Een lastige klus, zo kunnen we concluderen. Zo stelde de acteur dat hij en Eva tijdens die periode ‘meer moesten acteren dan in al onze films samen': “Tougher crowd."

Een acteur als vader

Menig filmliefhebber heeft Ryan op het witte doek kunnen bewonderen. Denk: La La Land, Blade Runner 2049 en The Notebook. Allemaal pareltjes. Toch heeft Ryan niet zo’n haast om zijn kinderen de films te laten zien. Dit doet de acteur om een reden. Zo deelde hij een aantal jaar eerder dat zijn kinderen fantasie nog lastig konden onderscheiden van de realiteit. In 2017 nam de acteur zijn dochter Esmeralda mee naar de set van Blade Runner 2049. De vechtscène die hij toen had met Harrison Ford nam zijn oudste dochter toen veel te serieus.

Of zijn kinderen het nu beter begrijpen? “Ja, ze hebben het eindelijk door… dat mijn naam eigenlijk The Gray Man is en dat ik eigenlijk een moordenaar ben die voor de CIA werkt”, refereert hij grappend aan zijn nieuwe film The Gray Men.

Kinderen buiten de spotlights houden

Veel vertellen zowel Ryan als zijn partner Eva niet over hun kinderen. “Ik heb altijd duidelijke grenzen gesteld wanneer het op mijn partner en mijn kinderen aankomt”, schreef Eva daar in 2020 over op Instagram. “Ik praat natuurlijk over hen, maar wel met grenzen, en ik plaats geen foto’s van mijn dagelijks leven.” De actrice gaf destijds aan dat consent van haar kinderen veel voor haar betekent. “Mijn kinderen zo nog zo klein en begrijpen niet wat het betekent als ik een foto van hen post. Ik heb hun toestemming niet. En daarom post ik geen foto van hen tot ze oud genoeg zijn om me daarvoor toestemming te geven.”

Bron: British GQ, E Online | Beeld: BrunoPress

Celebrity
  • British GQ, E Online
  • BrunoPress