5 manieren om de skinny jeans dit seizoen te dragen

De skinny jeans gaat ook in 2022 nog niet pensioen - wat Gen Z ook beweert.

Als een boodschap in de modewereld vorig jaar meerdere keren werd verkondigd, was het wel dat de skinny jeans niet meer in de mode is. Oké, de broek is misschien niet meer het it-item van dit moment, maar de skinny is zeker nog niet op z’n retour. Wij delen vandaag daarom enkele stylingopties die we dit seizoen veel zullen spotten.

Met cowboylaarzen

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@aimeesong)

De persoon die zei dat de skinny jeans passé is, had overduidelijk geen prachtig paar hoge laarzen. Laat staan westernlaarzen. De cowboy boots zijn al een aardig statement op zich en combineer je daarom perfect met een neutrale skinny jeans. Want zeg nu zelf, geen enkele jeans krijg je makkelijker in die laarzen.

Met enkellaarzen

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tania Sarin Araradian (@taniasarin)

Als er een soort schoen is waar je altijd op terug kunt vallen, is het de enkellaars wel. Een snelle outfitoplossing als je haast hebt en fashionable voor de dag wilt komen.

Met een wit t-shirt

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marianne (@smythsisters)

De meest basic en klassieke manier om een skinny jeans te dragen? Met een wit t-shirt en zwarte schoenen. Classy as ever. Met deze basis kun je overigens alle kanten op. Maak je look af met fijne sieraden of combineer het met een blazer om je look chiquer te maken.

Met witte sneakers

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Natasha Ndlovu (@natashandlovu)


Comfortabel en chic: de minimalistische witte sneaker is al jaren een streetstyle favorite. The sportieve schoen is veelzijdig en kan daarom perfect gedragen worden onder een minstens net zo klassieke lichtblauwe skinny jeans.

Met Double Denim

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@aimeesong)

Een denim skinny maakt deel uit van menig garderobe en in die garderobe bevinden zich vaak ook andere denim stukken. Wees zeker niet bang om jouw jeans te combineren met andere spijkerstoffen stukken. Het is zeker geen nieuwe trend, maar wel eentje die altijd hoge ogen blijft gooien.

Beeld: Instagram, BrunoPress

Laatste nieuws