Deze western trend wil je dit seizoen nog aan je garderobe toevoegen 

Ready to saddle-up?

Middenin de zomer laarzen dragen? Absolutely. In Nederland is de laars een year-round staple geworden en voor de laarstrend van deze zomer kijken we dit jaar naar het wilde westen. Naar de cowboy boot om precies te zijn.

Styling

De cowboylaars is al een statement op zich. Het schoeisel combineren met gepolijste items, zoals blazers in niet te opvallende kleuren, kan de laarzen een chique uitstraling geven. Simpele outfits doen het sowieso goed met deze laars. Het is al de eyecatcher van je outfit, dus je hoeft niet all in te gaan met sieraden of andere accessoires. Wil je juist wel gaan voor een opvallend geheel? Style de cowboy boot dan met een dierenprint.

Cowboylaarzen

Wanneer het aankomt op laarzen zijn er veel soorten waarmee je je garderobe kunt uitrusten. Van de kortere Chelsea boots tot de over the knee boots. En alles daar tussenin, zoals cut out laars, combat boots en dus ook de cowboylaars.

De cowboylaars lijkt nooit helemaal out of style te gaan. Niet zo gek, want wat is de laars universeel. Als je de western trend slecht subtiel wilt eren, kun je gaan voor een clean cowboy boot. Eentje in een neutrale kleur zonder te veel poespas, maar wel met het cowboy silhouette. Of wat dacht je van een cowboy enkellaars?

Uiteraard hebben we ook nog de klassieke cowboylaarzen, die ook hoge ogen gooien. Wie helemaal overboard wil gaan met haar schoenkeus, kan gaan voor cowboylaarzen met een opvallende kleur of cow girl inspired printje, zoals de koeienprint.

Bron: L’officiel USA | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws