Finally: op deze datum lanceert HBO Max z'n services in Nederland

En dat betekent dat we in Nederland ook eindelijk And Just Like That... en vele andere series kunnen streamen.

De afgelopen weken schreven we regelmatig over de serie And Just Like That..., want wat kijken we uit naar de Sex and the City-reboot. In het buitenland konden ze er al even van genieten, maar het is nu ook duidelijk wanneer wij er even goed voor kunnen zitten. HBO Max is in maart namelijk ook beschikbaar in Nederland!

HBO Max in Nederland

Zet het maar meteen in je agenda: 8 maart. HBO Max maakt dan voor het eerst haar opwachting in Nederland en de Amerikaanse streamingdienst brengt behoorlijk wat pareltjes met zich mee.

Van Gossip Girl tot aan Euphoria

Zo kunnen we eindelijk in Nederland de reboot van Sex and the City, And Just Like That..., Friends, Gossip Girl en Euphoria streamen.

Dat is natuurlijk nog lang niet alles. Andere series en films als Game of Thrones, Dune, The Suicide Squad en de reünie-aflevering van Harry Potter verschijnen ook op de streamingdienst.

Niet alles beschikbaar

Ondanks dat de streamingdienst vanaf 8 maart in Nederland beschikbaar is, is het nog niet duidelijk welke series er vanaf dat moment beschikbaar zijn. Ook zijn de maandelijkse kosten voor een abonnement op de streamingdienst nog niet bekend. In Denemarken kost een abonnement €9,30 per maand, maar of deze prijs ook in Nederland zal gelden is nog niet duidelijk. To be continued...

Bron: RTL Boulevard, Grazia | Beeld: Sex and the City