Dit is de budget-friendly blush die Sarah Jessica Parker draagt in And Just Like That

Het twee-in-een-product is geen al te grote aanslag op je portemonnee.

De reboot van dé hitserie van de jaren ’90 ging afgelopen december van start. In Nederland hebben de meesten And Just Like That helaas nog niet kunnen bekijken, omdat HBO nog druk bezig is met de lancering van het platform in ons land. Vandaag daarom geen spoilers, we promise. Maar fans die al wél een aflevering van And Just Like That wisten te bekijken, kan het toch bijna niet ontgaan zijn hoe goed de huid van Sarah Jessica Parkers karakter Carrie Bradshaw eruitziet?

De trends van toen

De dame die verantwoordelijk is voor de make-up van Sarah Jessica Parker is niemand minder dan Sherri Berman Laurance. De Emmy-winning visagist verzorgde de make-up van onder andere The Normal Heart, Pose en The Politician. En nu dus alle afleveringen van And Just Like That.

Voor de make-up van de karakters in Sex and the City was zij niet verantwoordelijk, maar ze ziet wel dat er veel is veranderd sinds toen. “De originele serie vond plaats van 1998 tot 2004, dus trends zijn absoluut veranderd. Toen waren het dunne wenkbrauwen, contrasterende donkere lipliners en meer blush”, vertelt ze daarover in een interview aan Harper’s Bazaar US.

Make-up van Carrie

“Nu zijn de wenkbrauwen voller, lipliners benadrukken de lipkleur en blush wordt aangebracht voor een natuurlijkere blos.” Berman Laurance leidde het make-up proces voor de AJLT-cast in goede banen. Make-up artist Elaine Offers Woulard was degene die verantwoordelijk was voor Carries make-up en als goede head of make-up weet Berman Laurance uiteraard welke producten zij gebruikte. En ze was niet te beroerd om dat te delen.

De visagistes vonden het belangrijk dat Carries look er moeiteloos en fris uitzag. Een van de producten die ze daarvoor gebruikten was de Mini Lip and Cheek Stick van Milk Makeup. De stick van het New Yorkse merk is een twee-in-een en kun je gebruiken als lipstick of om een subtiele glans aan te brengen aan de huid. Het leuke? Je kunt de blush slash lippenstift voor zo’n 20 euro op de kop tikken! Niet verkeerd, als je het ons vraagt.

Bron: Harper’s Bazaar US | Beeld: And Just Like That 

Laatste nieuws