Rosie Huntington-Whiteley maakt naam van pasgeboren dochter bekend

Vorige week verwelkomden Rosie en haar partner Jason Statham hun tweede kindje samen.

Hobbs & Shaw Los Angeles Premiere

Verscheidene media speculeerden afgelopen week al dat Rosie Huntington-Whiteley is bevallen, maar het model en haar partner Jason Statham lieten er nog niets over los. Tot gisteren. Op Instagram deelt Rosie dat ze op 2 februari opnieuw moeder is geworden.

Een dochter

De actrice en haar verloofde verwelkomden 2 februari hun tweede kindje samen: een dochter. De moeder deelde een foto van haar newborn in een schattig wiegje op Instagram en onthulde de naam van haar kindje: Isabella James Statham.

De naam Isabella is van Spaans/Italiaanse afkomst en betekent zowel 'mooi' als 'God is mijn eed'. De naam James is momenteel een erg populaire voor meisjes. Verscheidene celebrities gaven hun dochter de afgelopen jaren deze naam, waaronder Blake Lively en Ryan Reynolds.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Rosie HW (@rosiehw)

Familie

Isabella is het tweede kindje voor Rosie en Jason. De twee verwelkomden in 2017 al zoontje Jack Oscar.

In 2010 leerden Rosie en Jason elkaar kennen en in 2016 verloofden de twee zich. Veel haast om in het huwelijksbootje te stappen hebben de twee niet. Zo gaf het model eerder al aan dat ze wilde wachten tot haar destijds enige kindje Jack wat groter was, zodat hij deel kan uitmaken van de bruiloft.

Bron: Instagram Rosie Huntington-Whiteley | Beeld: BrunoPress, Instagram