Chrissy Teigen opnieuw bezig met ivf-traject: 'Stop met vragen of ik zwanger ben'

Door de behandelingen ervaart Chrissy vaak een opgeblazen buik, en dat wekt voor sommigen de indruk dat ze kunnen vragen of het voormalig model al zwanger is.

Chrissy Teigen heeft openlijk gedeeld dat ze graag nog een kindje wil toevoegen aan haar gezin. Samen met haar man John Legend is ze aan een nieuw ivf-traject begonnen, zo deelt ze op Instagram. Maar dat is niet het enige dat het voormalig model deelt, ze doet ook een belangrijke oproep.

Nieuwe ivf-poging

Een ivf-behandeling ondergaan is een pittig traject, maar dat is niet eens waar Chrissy Teigen de meeste moeite mee heeft. In een eerlijke post op Instagram gaat ze daar dieper op in en vertelt ze over het traject. "Ik zit middenin een ivf-cyclus om zoveel mogelijk eitjes veilig te stellen die hopelijk sterke, gezonde embryo's kunnen worden."

De prikken voor de behandeling vindt ze niet eens heel erg, "maar het bloating is een bitch". En die opgeblazen buik zorgt voor ongewenste vragen. "Ik smeek jullie nederig om te stoppen met vragen of ik al zwanger ben. Ik weet dat het met goede intenties wordt gevraagd, maar het is rot om te horen, want ik ben het tegenovergestelde van zwanger."

Niet meer vragen

Ook roept de kookboek-auteur op om andere vrouwen deze vraag niet meer te stellen. "Vraag alsjeblieft niemand meer of ze zwanger is." Chrissy vertelt dat ze deze oproep al eens eerder deed, maar dat haar dat niet in dank werd afgenomen. "Ik heb dit al eens eerder gezegd, maar werd toen uitgescholden. Maar ik heb liever dat ik het je moet vertellen, dan dat je het een vrouw vraagt die jou vervolgens met betraande ogen antwoord moet geven."

Het is niet de eerste keer dat Chrissy een ivf-behandeling ondergaat. Ook haar kinderen Luna en Miles werden verwerkt met ivf. Jack, het derde kindje van John en Chrissy, overleed tijdens de zwangerschap wegens complicaties.

Bron: Instagram Chrissy Teigen | Beeld: BrunoPress