Alyssa Milano legt uit waarom haar kinderen Charmed nog niet hebben gezien

Maybe one day.

De serie Charmed, die draaide om de drie Halliwellzussen die als heksen tegen demonen vechten, was destijds een dikke hit. De serie verbrak record na record en in 1998 was het de langstlopende serie met enkel vrouwen in de hoofdrol. Impressive, right? Toch laat actrice Alyssa Milano haar kinderen de serie (nog) niet kijken.

Veel zoenscènes

Acht seizoenen lang speelde Alyssa Milano de rol van Phoebe Halliwell. Samen met actrice Holly Marie Combs (Piper Halliwell) was ze daarmee de enige die in alle 179 afleveringen van de serie te zien was. En daarin zoende ze veel mannen. No biggie, maar het is wel een van de redenen waarom Alyssa haar kinderen er nog niet naar heeft laten kijken.

“Nee, ze hebben Charmed nog niet gezien. Ze hebben Charmed om vele redenen nog niet gezien”, deelt de actrice daarover op haar TikTok-kanaal. Ze vindt de serie simpelweg nog niet geschikt voor haar 10-jarige zoon Milo en 7-jarige dochter Elizabella. “Ik zoen heel veel mannen in Charmed. Zoveel mannen die niet hun vader zijn. Zo veel mannen. Dus, nee.”

@alyssa_milano #answer to @c.h.fortenberry #Charmed #Brazen #FYP #qanda #FY #ForYouPage ♬ How Soon Is Now? (2011 Remaster) – The Smiths

Croptops

Daarnaast is er nog een reden waarom Alyssa haar dochter de serie nog niet wil laten zien. “Mijn dochter is zeven”, begint ze, “en het enige dat ze wil dragen zijn naveltruitjes. Charmed heeft ze nog niet eens gezien. Ik vertel haar de hele tijd: ‘Nee, je wilt geen naveltruitje dragen’. Als ze Charmed kijkt, kun je je wel voorstellen dat ze daarna zegt: Mamma, jij droeg naveltuitjes’.”

Overigens is het heus niet zo dat haar kinderen nooit iets van Alyssa’s werk zien. Zo bekeek de actrice laatst de trailer van de film Brazen met haar dochter. “Uiteraard liet ik haar niet de hele film zien. Ze zei toen: ‘Mama, ik kon wel zien dat je die kus fakete’. Ik denk dat ze me een slechte actrice vond”, vertelt ze grappend.

Bron: TikTok Alyssa Milano | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws