Zeeman lanceert Zuinig: een collectie met alledaagse basics in een stijlvol jasje

"Als je overal zuinig op bent, gaan goed én goedkoop prima samen", aldus de winkelketen.

Voor stijlvolle kleding hoef je al lang niet meer exclusief naar de high street brand. Ook bij de Zeeman scoor je dergelijke items. Eerder kwam de budgetketen al met een modieuze panty en met een streetwear-collectie. Vandaag voegt de textielsuper daar nog een fijne collectie aan toe: Zuinig.

Zuinig

Bij Zeeman kunnen koopjesjagers al jaren terecht voor goedkope en goede producten. Zuinig, noemt de keten dat. Met zijn nieuwe collectie onderstreept Zeeman dit gedachtengoed. Vanaf vandaag kun je in de (online) winkels namelijk producten uit de nieuwe collectie Zuinig scoren. De keten omschrijft de nieuwe collectie als: 'Alledaagse spullen die het voor iedereen makkelijker maken om zuinig te zijn."

Collectie

Zuinig zijn op je geld (en het milieu) hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. Vaak zit het 'm juist in de kleine dingen. Op dat idee speelt Zeeman handig in. De Zuinig-collectie omvat een herbruikbare koffiebeker (doei wegwerkexemplaar), een broodtrommel met spork (vaarwel plastic boterhamzakje) en opstrijkpaches (al was er natuurlijk een tijd waarin scheuren in de broek superhip waren).

Daarnaast heeft de zeeman een paar basics opgenomen in de nieuwe collectie. Denk aan de klassieke white tee, tennissokken en een handige canvastas.

Refills

Daarnaast bevat de Zuinig-collectie schoonmaakmiddelen als allesreiniger, badkamerreiniger en keukenreiniger. Ze komen in een stijlvolle sprayflacon en die flacon kun je later bijvullen met de Zuinig-refill. Scheelt ook nog eens een hoop plastic.

De nieuwe collectie van Zeeman is sinds gisteren verkrijgbaar in de winkel en op de website van Zeeman. 

Bron en beeld: Zeeman