Huh? Volgens TikTok kun je met een uitgroeispray zelf sproetjes maken

Niet gezegend met sproetjes? Zo kun je ze makkelijk zelf maken.

De laatste jaren zijn wij in de ban van één beautytrend: sproetjes. Zo zijn er verschillende producten op de markt waarmee je zelf freckles kunt tekenen en kun je ze zelfs laten tatoeëren. Op TikTok gaat er nu een beautyhack rond die laat zien hoe je zelf sproetjes kunt maken met... uitgroeispray?!

Uitgroeispray

Uitgroeispray? Ja, je leest het goed. Dit middeltje waarmee je normaal gesproken je uitgroei makkelijk kunt verbloemen, gaat nu viral om een hele andere reden. Op TikTok gaat namelijk een hack rond, waarmee je zelf sproetjes kunt maken met de Magic Retouch van L’Oréal.

Droom jij ook van een paar (of een gezicht vol) vrolijke sproetjes in de lente en zomer? Dan is dit trucje jou op het lijf geschreven. Het kost je nog geen een minuut en het ziet er ook nog eens heel natural uit. Dat willen we.

Beautyhack

TikTok-gebruiker Ollie Rockabilly laat in een video zien hoe ze zelf de sproetjes maakt met de uitgroeispray van L’Oreal. Ze gebruikt hiervoor de Magic Retouch in de kleur medium iced brown. Als je dit trucje zelf wil proberen, kun je het beste voor een uitgroeispray gaan die goed bij je eigen haarkleur past.

https://www.tiktok.com/@ollierockabilly/video/6840167930777406725?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.dingenvoorvrouwen.nl%2F&referer_video_id=6840167930777406725&refer=embed

Zo ga je te werk: houd de spray zo’n 20 tot 30 centimeter van je gezicht af. Doe je ogen dicht en spray heel voorzichtig op je gezicht. Doe eerst een klein beetje en herhaal dit totdat je tevreden bent met het resultaat. Zo tover je in een mum van tijd natuurlijk ogende freckles op je gezicht!

Bron: Dingen voor Vrouwen, TikTok | Beeld: iStock