Hailey Bieber zweert bij deze moisturizer

Ook Jennifer Aniston, Victoria Beckham en Lily Aldrige zijn fan!

Wij kunnen alleen maar dromen van een prachtige huid als die van Hailey Bieber. Gelukkig is er een manier waarop je dat ook kunt krijgen, dankzij deze bijzondere en ‘geheime’ moisturizer.

Augustines Bad the Rich Cream

Het lijkt wel alsof er iets in het water zit in Los Angeles, want alle celebs daar hebben een prachtige, glanzende huid. Van Jennifer Aniston en Victoria Beckham tot Lily Aldrige en Hailey Bieber: hun huid is jaloersmakend. Wat deze pretty ladies gemeen hebben, is niet het water wat ze drinken – want was het maar zo makkelijk. Ze grijpen namelijk dagelijks naar dezelfde moisturizer.

Het smeersel dat menig celeb in haar beautycase heeft zitten, is de Augustines Bad the Rich Cream – en die doet zijn naam zeker eer aan. Hoewel het een geheim elixer moest blijven, hebben we er dankzij supermodel Karen Elson toch kennis mee gemaakt. In een recente Vogue-video zien we hoe ze zich klaarmaakt en wat voor producten ze daarvoor gebruikt. Zo zegt ze over de moisturizer: “Dit ding hier, Augustinus Bader, dit is een soort van het geheime elixer voor mijn huid. Dit is meestal mijn go-to voor alle dingen.”

Karen Elson is niet de enige die regelmatig het elixer op haar wangen aanbrengt, want actrice Jennifer Aniston gebruikt het om zich cameraready te maken op de set van The Morning Show en Victoria Beckham zweert erbij voor droge momenten. En als dat je niet overtuigt, dan is er nog een heel scala aan celebs die de moisturizer ook gebruiken, zoals Sandra Oh, Dakota Johnson en Margot Robbie.

moisturizer-jennifer-aniston
De huid van Jennifer Aniston straalt door de Augustines Bad the Rich Cream-moisturizer. Bron: BrunoPress

Behoorlijk prijskaartje

Helaas hangt er een behoorlijk prijskaartje aan de moisturizer, en betaal je voor een potje van 50 milliliter het luttele bedrag van 245,99 euro. Wat je dan krijgt? Een crème die je huid egaal maakt, hydrateert en permanente veranderingen maakt. Dit komt volgens het merk door de TFC-8-technologie, die naar verluidt je stamcellen in de herstelmodus stuurt met een mix van ceramiden, peptiden, aminozuren, vitamine C en E en cholesterol. Dus als we het zo bekijken, is het eigenlijk een koopje!

Bron: Instyle | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws