Dit waren de beste looks op de rode loper bij de Grammy’s

Gorgeous!

De uitreiking van de Grammy’s vond afgelopen nacht plaats in Las Vegas, en dat betekent dat er flink wat te vieren viel. Naast grote winnaars Silk Sonic (Bruno Mars en Anderson.Paak) en Jon Batiste (elk vier awards) en een Best New Artist award voor Olivia Rodrigo, was het ook een feestje op de rode loper. De celebs haalden natuurlijk hun beste looks tevoorschijn, en wij zetten de hoogtepunten voor je op een rijtje.

 Dua Lipa in Versace

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Versace (@versace)

Ze staat vandaag ongetwijfeld op verschillende best dressed lijstjes: Dua Lipa koos voor custom Versace op de rode loper. De zangeres bracht hiermee een sexy hommage aan de iconische Miss S&M collectie van het modehuis van Fall 1992. Het ontwerp voorziet een bustier en perfect afgewerkte rok van riempjes, kant, mesh, en een more is more aanpak qua accessoires. Wij kunnen in elk geval geen genoeg krijgen van deze look.

Doja Cat in Versace

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Versace (@versace)

Eveneens in custom Versace: de zangeres achter Planet Her verscheen in een sexy twist op klassieke Hollywood glamour op de red carpet. In het bijzonder is Doja Cats jurk geïnspireerd op de iconische Marilyn Monroe-jurk die de bombshell droeg toen ze toenmalig president John F. Kennedy toezong, schrijft het modehuis op Instagram.

Lil Nas X in Balmain

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Balmain (@balmain)

Ook Lil Nas X maakte indruk op de rode loper. De artiest verscheen van top tot teen in een kunstwerkje van Balmain. De hele look was een speciaal voor de zanger/rapper gemaakte outfit, afgeleid van een creatie uit Balmains Fall 2012-collectie. “Als kroon op deze creatie heeft het Balmain Atelier een nieuw middelpunt met een vlinder gecreëerd, in referentie aan het centrale symbool en thema van het Montero-album”, schrijft het designermerk op Instagram. Gelukkig was zijn look al een win op zich, want de artiest achter Montero wist uiteindelijk geen van zijn nominaties te verzilveren.

Carrie Underwood in Dolce & Gabbana

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

Country-zangeres Carrie Underwood zag er op de rode loper uit alsof ze rechtstreeks uit een sprookjeskasteel naar het muziekspektakel was afgereisd. Met een dramatisch baljurk-silhouette, een bustier vol swarovski-kristallen en laag na laag van organza-zijde ging de singer-songwriter gekleed als echte Grammy’s royalty.

Lady Gaga

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giorgio Armani (@giorgioarmani)

En ten slotte mag natúúrlijk Lady Gaga niet op onze lijst ontbreken. De zangeres ging voor een look met net zulke Italiaanse roots als zijzelf, en koos voor een custom Armani Privé-jurk. Old hollywood glam, maar dan met een 21e-eeuws randje – precies zoals we van class act Gaga gewend zijn. Net als Lil Nas X was Lady Gaga voor vijf awards genomineerd. Zij wist uiteindelijk wel één van deze awards in de wacht te slepen.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws